Er mooi uitzien, dat willen we toch allemaal? Met de juiste make-up kunt u de mooie, sterke kanten van uw gezicht accentueren en de minder sterke kanten camoufleren en/of corrigeren. Gun het uzelf er mooi uit te zien! U kunt bij ons terecht voor een natuurlijke dag make-up, maar ook voor make-up voor een special gelegenheid, bijvoorbeeld voor een gala of een trouwdag.

BRUIDSMAKE-UP

Op deze belangrijke dag van uw leven, wilt u er natuurlijk op uw best uitzien. Daar gaan wij samen met u voor zorgen. Allereerst zorgen we voor een proefsessie, ongeveer 4 weken voor uw bruiloft. Uw wensen worden dan besproken, we houden uiteraard rekening met uw jurk, het bruidsboeket en evt het thema van de bruiloft. In deze proefsessie brengen we de make-up aan zoals het er op de bruiloft uit zal komen te zien.

Op de dag zelf komen wij u desgewenst thuis of op locatie opmaken. We weten dan al precies welke make-up we moeten gebruiken, zodat alles vlot zal verlopen. De make-up die wij, bij u gebruiken, kunt u ook bij ons aanschaffen, zodat u bijvoorbeeld uw lippen en poeder gedurende de dag kunt bijwerken.

Willen uw bruiloftsgasten ook een mooie feestelijke make-up? Laat dat dan even weten, dan nemen wij meer make-up mee naar de locatie, zodat wij ook voor hen wat kunnen betekenen.

Bruidsmake-up (incl.proefmake-up) : € 130,00 

Dagmake-up: € 20,00
Avondmake-up: € 35,00