ScKIN logo brons nutrition 1

 

Sckin Nutrition, creëer huidverjonging van binnenuit!

Bent u op zoek naar het beste voor uw huid en vitaliteit?


Vanuit deze gedachten is ScKIN Nutrition ontwikkeld. Puur en zuiver, vanuit huidkennis en orthomoleculaire voedingsleer ontwikkeld.

ScKIN Nutrition is een voedingssupplement en biedt mogelijkheden voor o.a.: zonneallergie, rimpels, huidverslapping, rosacea, eczeem, psoriasis, acne, energiegebrek, detox, hormoondisbalans, stressklachten, immuunsysteem, afvallen, een fit lichaam en een optimale gezondheid.

Waarom ScKIN?
– Voor het verbeteren van de huid
– Voor het oplossen van huidproblemen
– Voor het verjongen van de huid
– Het voorkomen van te snelle huidveroudering
– Anti-aging van binnenuit
– Ondersteunt de aanmaak van collageen- & elastinevezels en aanmaak  van nieuw bindweefsel.
– ScKIN zit vol bouwstoffen, vitamines, mineralen, essentiële vetten, darm- en immuunondersteunende stoffen gebaseerd op
   wetenschappelijk onderzoek.

ScKIN Nutrition bestaat uit een compacte lijn van vijf producten:

Collagen+
Topproduct met alles voor uw huid. Collagen+ werkt op alle drie uw huidlagen. Dit houdt in dat het werkt op het huidvolume, de stevigheid en bescherming van uw huid.
Collagen+ bevat 6 gram viscollageen, een enorme dosering voor opbouw van uw huid.
Collagen+ versterkt uw bindweefsel wat overal voorkomt in uw lichaam. De huid, spieren, gewrichten en wondgenezing zijn van deze stoffen afhankelijk.
Dit product is heilzaam voor huid, haren, nagels en bloedvaten. Bevat o.a.  L-Lysine, lactoferrine, zink, vitamine D en C. Hoogwaardige anti-oxidanten beschermen uw huid en lichaam tegen celschade en huidveroudering.
Collagen+ is ideaal in te zetten bij darmklachten. Door de ontstekingsverlagende werking herstelt de darm. In de Collagen+ zitten vele ingrediënten die op de darmen en weefsels zijn afgestemd. (glutamine, bamboe, curcumine, lactoferrine). 

Control+
Bij Acne en ontstekingen helpt Control+ deze weer in balans te brengen. Acnehuiden hebben vaak interne tekorten. Control+ ondersteunt de lever en nieren bij het verwerken van afvalstoffen en helpt mee opruimen. Bevat o.a. zink, lactoferrine, vitamine D. Vochtwallen, oedeem, sinusproblemen kunnen baat hebben bij Control+.

Omega+
Visolie gemaakt van Alaska vis ondersteunt ons hart en bloedvaten, een soepel huid en verlaagt ontstekingen.
Omega-3 vetzuren ondersteunen een goede hormoonhuishouding.
Omega+ zorgt voor een betere hersenstofwisseling, focus en geheugen. Tevens verhogen ze de vetverbranding.
Keurmerk – Partner of GOED en MSC gecertficeerd.

Super Greens+
Deze superboost is in te zetten als multivitamine, detoxproduct, hormoonbalans, stress, energie. Een anti-oxidanten boost met vele extra’s. Beschermt onze cellen en ons collageen. Super Greens+ ondersteunt de darmen door probioticastammen (positieve darmbacteriën)
100% vegan product dus ook geschikt voor vegetariers

Vegan Detox Program
Detoxen, afslanken en meer energie. Terug naar uw oergenen door 10 dagen Vegan te eten (waarin eigenlijk maar 4 dagen echt volledig vegan zijn). Juist veel eten maar vooral plantaardig. Lekker bewegen en vooral zweten om de afvalstoffen die in vetcellen zitten los te maken. Op deze manier valt u af en wordt u gezonder. Gifstoffen die bij normaal afvallen niet uit het lichaam vrijkomen laat u nu los met behulp van greens en supplementen.

Vegan Detox Program is een aanrader bij:
– Acne
– Als u een mooiere huid wilt
– Afvallen
– Hoge bloeddruk
– Diabetes
– Buikvet
– Gezondere lifestyle zoeken
– Te hoog cholesterol
– Als u meer energie wilt
– Stemmingswisselingen


ScKIN A3